ponedeljek, 25. januar 2016

Enostavni paprikash :D

Čas za kosilooooo :)


Naredila sma 2 različici (vegi in mesno) :)

Potrebujemo:


- 100 g tofuja ali 250 g piščančjih prsi
- 1 zelena in 1 rumena paprika
- 1 čebula
- 1/2 l zelenjavne jušne osnove
- poper, česen, čili, paradižnik, sladka paprika

V 1 ČŽ olja prepražimo mleti česen.


Nato dodamo tofu/piščančja prsa in vse skupaj popražimo. 


Dodamo narezani papriki in čebulo, nato postopoma vse začimbe in paradižnik in seveda premešamo.




 Isto naredimo pri mesni varianti :) 




Nato še pri obeh variantah dodamo jušno osnovo in pustimo 15 min, da se počasi kuha. 



Po 15-ih minutah, z zajemalko, zajamemo nekaj omake, dodamo JŽ pirine moke in zlijemo nazaj. (ta korak je po želji :)). Sedaj pa mešamo, da ne nastanejo grudice in počakamo da se zgosti.



In to je to :) zraven super pašejo polnozrnate testenine in solata :) Dober tek!


 p.s.: Za brezplačno analizo telesne sestave, osebni posvet o prehrani ali kakršnokoli drugo informacijo piši na fit.rogaska@gmail.com ali na FB stran: https://www.facebook.com/slimfit24/?ref=hl  :)



Ni komentarjev:

Objavite komentar