No, takrat smo jih delali iz drugačnih sestavin in tudi na drugačni način (beri: kopale so se v olju :D), ampak z leti postajaš pametnejši :) Baje :)
Ok, kaj potrebujemo: (za 8 polpet)
- 160 g tunine v lastnem soku
- 200 g rjavega fižola
- 1/2 velike čebule
- 1 steblo mlade čebule
- 1JŽ paradižnikove mezge
- sol, poper, začimbe, paprika v prahu
Priprava:
- Tuno in fižol stresemo v veliko posodo in začnemo "pirirat" fižol z vilico
- Nato dodamo čebule in paradižnikovo mezgo
- In zdaj se začne zabara :D z rokami (umitimi seveda! :)) gnetemo maso :D Vmes še prosimo 3. roko, da nam doda začimbe in oblikujemo polpete
- Pečemo približno 20 min v 200°C segreti pečici (vmes obrnemo polpete).
Skupaj s polpeti sma si naredila še preliv: kisla smetana, mleti česen, poper, peteršilj ;) + pisana solata... njamsi! Dober tek!
p.s.: Za brezplačno analizo telesne sestave, osebni posvet o prehrani ali kakršnokoli drugo informacijo piši na fit.rogaska@gmail.com ali na FB stran: https://www.facebook.com/slimfit24/?ref=hl :)
Ni komentarjev:
Objavite komentar